Menü

Fontos tudnivalókHa nálunk szeretnél dolgozni, be kell lépni a Campus Work Iskolaszövetkezetbe. A tagsági feltételek a következők:

          

•    Tagunk lehet minden 16. életévét betöltött nappali tagozatos tanuló


•    Diákigazolvány bemutatása. Amennyiben ideiglenes diákigazolványod van, azt fogadjuk el, de fontos, hogy az állandó diákigazolvány kézhezvételét követően bemutasd azt nekünk, mert ezt a változást azonnal jeleznünk kell az Adóhatóság felé.  

•    Tagsági megállapodás megkötése, illetve adatlap kitöltése az irodában történik. Ezen papírok aláírásával a Szövetkezet Alapszabályai elfogadásra kerülnek. Az adatlapon rögzítésre kerül a saját adószám és a saját TAJ szám

•    2000 Forintos szövetkezeti részjegy megváltása a CW Iskolaszövetkezetnél, amit visszavásárlunk tőled, ha megszünteted nálunk a tagságodat.

•    Érvényes üzemorvosi vizsgálat, amit a Szövetkezet üzemorvosa kedvezményes díjon végez el. Ide beutalót az irodában kell kérni, de csak akkor, ha már van konkrét munkalehetőséged. Természetesen elfogadunk más üzemorvos által elvégzett érvényes vizsgálati leletet is. 

•    Adott munkakörökben kötelező az egészségügyi kiskönyv, amihez az üzemorvos vizsgálatán túl egy érvényes (1 évnél nem régebbi) tüdőszűrő lelet is szükséges. Ha már rendelkezel érvényes kiskönyvvel, azt elfogadjuk.

•    Saját, lakossági folyószámla (bankszámla). Ennek igazolása végett szükséges a bankszámlaszerződés, vagy bármilyen hivatalos banki dokumentum (pl. számlakivonat értesítő) bemutatása.


Regisztráció csak on-line történik, személyesen nem lehet regisztrálni. Ha a tagunk akarsz lenni, akkor be kell lépni a Campus Work Iskolaszövetkezetbe. Mielőtt jössz az irodába érdemes lehet a szükséges adatokat, papírokat még előtte beszerezni.


Tagsághosszabbítás: Mivel általában féléves időközönként változhat a tanulói jogviszonyod, ezért minket is köteleznek arra, hogy a tagjaink újítsák meg félévente (általában, az I. félév tagsága március 31-ig-, a II. félév tagsgága október 31-ig tart) a tagságukat. Ebben az esetben kérni fogjuk:

•    az aktuális félévre érvényes diákigazolványt bemutatása ismételten megtörténik;

•    az aktuális félévre szóló 
Tagsági megállapodás megkötése ismételten megtörténik. Fontos, ha nem sikerül az adott félévben meghosszabbítani a tagságodat, akkor az utána lévő időszakban nem állhatsz addig munkába ameddig nem kötötted meg az újabb munkaszerződést!!! 

•    Frissíteni kell az adataidat, ha változás állt be az előzőekben megadottakhoz képest.


Munkába állás


A feladatvállalás az irodai szervező team segítségével történik. A kiválasztott munkahelyre történő munkaerő kiszervezését központilag koordináljuk. 

A feladatod megkezdése előtt tájékoztatunk, hogy milyen egyéb előírásnak és követelménynek kell megfelelnünk, az adott Partner cégnél. 
Minden egyes Partnernél megtalálható a Campus Work Iskolaszövetkezet csoportvezetője. Ő segítségedre lesz a megbízó cégnél: például megmutatja, elmagyarázza a feladatkörödet és segíti a betanulásodat. A csoportvezető megbízóinkkal egyeztet a napi feladatokról, és utasítja a Campus Work Iskolaszövetkezet által szervezett diákokat, továbbá a helyszínen ellenőrzi a feladatvégzésedet.


Bérezés


Fizetésed átutalással a megadott bankszámládra fog érkezni. Bérszámfejtés, és utalás havi rendszerességgel történik. Figyelj arra, hogy minden munkába állásnál a valóságnak megfelelően vezesd a jelenléti ívet. Ezen a dokumentumon igazolják megbízóink az elvégzett munkádat, ezért fontos, hogy egyértelműen, pontosan, és jól olvashatóan vezesd! 

Órabéres munkáknál minden ledolgozott óra után történik a munkáknál teljesített óraszámok bérszámfejtése. A bérminimum, a mindenkori minimálbér (2020-ban bruttó alapbér 926 Ft/óra). A bruttó bérből 15%-os személyi jövedelem adó előleg kerül levonásra. Fontos, hogy a munkalehetőségeknél mindig a bruttó bér van megjelölve!

Teljesítménybéres munkánál előre meghatározott normatáblázat alapján van meghatározva a bérezés. Ennek a mértéke munkánként, munkakörönként változhat. Erről a munkába állás előtt természetesen tájékoztatunk.


További érdeklődésed esetén irodánkban minden információt megkapsz, esetleg, ha kérdésed van, 
akkor a campusork@campusnet.hu e-mail címen is várjuk a kérdéseidet!